Contact en route

Voor het maken van een afspraak of het verkrijgen van inlichtingen kunt u bellen met 010-7860867. Eventueel kunt u, ook buiten werktijden, in het weekend of indien de telefoon tijdens een behandeling niet kan worden beantwoord, een bericht achter laten.

Ook kunt u mailen naar info@osteopathie-vlaardingen.nl

Het praktijkadres:

Osteopathie Vlaardingen
Miranda Hoogendijk
Hoflaan 64
3134 AD Vlaardingen
Tel: 010-7860867

Routebeschrijvingen

Hieronder volgen routebeschrijvingen vanuit verschillende gebieden. Ook op Google Maps kunt u eenvoudig een routebeschrijving opvragen naar de praktijk.

Vanuit Rotterdam A20 neemt u de eerste afslag Vlaardingen, onderaan de afslag gaat u linksaf waarbij u de rechterbaan aanhoudt. Bij het tweede stoplicht gaat u rechtsaf. Aan het einde van deze weg bij het stoplicht op een groot kruispunt gaat u linksaf (U rijdt op de Westlandseweg). De volgende 2 stoplichten gaat u rechtdoor (u passeert de aeolusmolen), daarna na 100 meter neemt u de afslag naar rechts (schuin naar beneden), u bent op de Hoflaan. De praktijk is aan uw rechterhand, nummer 64.

Vanuit Maassluis A20 neemt u de afslag Vlaardingen-West. Onderaan de afslag gaat u rechtsaf en daarna direct linksaf bij de volgende stoplichten de westlandseweg op. Bij de volgende stoplichten op een groot kruispunt gaat u rechtdoor. De volgende 2 stoplichten gaat u rechtdoor(u passeert de aeolusmolen), daarna na 100 meter neemt u de afslag naar rechts (schuin naar beneden), u bent op de Hoflaan. De praktijk is aan uw rechterhand, nummer 64.

Vanuit Schiedam rijdt u naar de Vlaardingerdijk richting Vlaardingen. Na de kruising met de Burgemeester van Haarenlaan neemt u de vierde stoplichten rechtsaf, de weg vervolgt direct met een bocht naar links en gaat onder het treinstation door. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. De volgende stoplichten gaat u rechtdoor. Na een flauwe bocht naar links neemt u de afslag naar links (schuin naar beneden), u bent op de Hoflaan, de praktijk ligt na 150 meter aan uw rechterhand op nummer 64.

Vanuit Spijkenisse / den Briel rijdt u via de A15 (richting Gorinchem) en de A4 naar de rechter tunnelbuis van de Beneluxtunnel. Direct na de tunnel neemt u de afslag Vlaardingen. Onderaan de afslag gaat u rechtsaf. Bij de tweede stoplichten gaat u rechtsaf, de weg vervolgt direct met een bocht naar links en gaat onder het treinstation door. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. De volgende stoplichten gaat u rechtdoor. Na een flauwe bocht naar links neemt u de afslag naar links (schuin naar beneden), u bent op de Hoflaan, de praktijk ligt na 150 meter aan uw rechterhand op nummer 64.

Vanuit Dordrecht / Ridderkerk rijdt u via de A15(richting Europoort) en de A4 naar de rechter tunnelbuis van de Beneluxtunnel. Direct na de tunnel neemt u de afslag Vlaardingen. Onderaan de afslag gaat u rechtsaf. Bij de tweede stoplichten gaat u rechtsaf, de weg vervolgt direct met een bocht naar links en gaat onder het treinstation door. Bij de rotonde gaat u rechtdoor, de volgende stoplichten gaat u rechtdoor. Na een flauwe bocht naar links neemt u de afslag naar links (schuin naar beneden), u bent op de Hoflaan, de praktijk ligt na 150 meter aan uw rechterhand op nummer 64.

Vanuit de Hoeksche Waard / Barendrecht rijdt u via de A29 (richting Rotterdam), de A15 (richting Europoort) en de A4 naar de rechter tunnelbuis van de Beneluxtunnel. Direct na de tunnel neemt u de afslag Vlaardingen. Onderaan de afslag gaat u rechtsaf gaat u rechtsaf. Bij de tweede stoplichten gaat u rechtsaf, de weg vervolgt direct met een bocht naar links en gaat onder het treinstation door. Bij de rotonde gaat u rechtdoor, de volgende stoplichten gaat u rechtdoor. Na een flauwe bocht naar links neemt u de afslag naar links (schuin naar beneden), u bent op de Hoflaan, de praktijk ligt na 150 meter aan uw rechterhand op nummer 64.