Informatie omtrent
COVID-19

In verband met de verlenging van de lockdown, zal de praktijk helaas langer gesloten zijn. Alle afspraken tot en met 9 februari 2021 komen te vervallen. Vanaf woensdag 10 februari 2021 kunnen er weer afspraken worden ingepland.

Indien u wenst, kan er alvast een nieuwe afspraak worden gemaakt. Hiervoor kunt u contact opnemen via mail of WhatsApp. U kunt hierin eventueel uw voorkeuren qua dag en tijd al aangeven.

Fysiek zal ik niet kunnen behandelen tot 19 januari, maar ik zet graag mijn kennis, ervaring en uitgebreid netwerk in om met u mee te denken een juiste oplossing te vinden of een volgende stap te kunnen maken.
Samen komen we verder.

Indien u vragen hebt, kunt u mij bereiken via de mail of via een tekstbericht op WhatsApp.

Ik wil iedereen veel gezondheid en liefde wensen. Blijf fit, zorg voor jezelf en voor elkaar.
Hopelijk in goede gezondheid tot ziens.

Met vriendelijke groet,
Miranda Hoogendijk

Hieronder vind je meer informatie over de aanpassingen in praktijkvoering n.a.v. COVID-19. Lees deze informatie goed door.

Als je op een van de volgende vragen “ja” antwoordt, dan verzoek ik je contact met mij op te nemen om te overleggen of de afspraak door kan gaan.

 • Heb je, of heeft één van je huisgenoten nu Corona of ben je genezen van Corona korter dan twee weken geleden? Ben je in thuisisolatie?
 • Heb je afgelopen 24 uur last gehad van één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, hoesten, niezen, keelpijn, koorts, kortademigheid, reuk- en/of smaakverlies, je ziek voelen en/of diarree?

Hieronder in het kort wat je kunt verwachten en wat ik van je verwacht:

 • Kom op de afgesproken tijd binnen. Kom niet te vroeg, kom niet te laat. Wacht eventueel in de auto tot het bijna tijd is. Dit om zoveel mogelijk patiëntencontact onderling te vermijden en voor mij na elke patiënt de tijd te hebben te desinfecteren.
 • Ik verzoek je bij binnenkomst en voor het verlaten van de praktijk je handen te desinfecteren of te wassen indien je vuile handen hebt of naar het toilet bent geweest.
  Direct bij binnenkomst hangt er een dispenser met handalcohol klaar.
 • Ik verzoek je waar het kan alleen naar de praktijk te komen. (kinderen tot 18 jaar mogen vergezeld worden door 1 begeleider, kinderen jonger dan een jaar mogen vergezeld worden door beide ouders)
 • Ik werk met een goedgekeurd mondkapje, indien je dat wenst kun je zelf ook (zelf meegebrachte) mondbescherming gebruiken.
 • Bij elke patiënt ligt een schoon laken op de bank, je hoeft zelf geen handdoek mee te nemen.
 • Hygiënemaatregelen zullen worden uitgevoerd volgens het strikte protocol van de beroepsvereniging voor wat betreft de praktijk en de behandeling.
 • Hou altijd 1,5 meter afstand van andere patiënten, betaal het liefst met pinbetaling.

Bedankt voor je begrip en medewerking.


Copyright Osteopathie Vlaardingen 2020